8 Ocak 2013 Salı


Times Meydanı, New York şehrinde West 42. Cadde'nin Broadway ve Seventh Avenue ile kesiştiği kavşak ve etrafındaki alan. Kesin sınırları olmamakla birlikte aşağı yukarı doğuda Sixth Avenue, batıda Eighth Avenue, güneyde 40. Cadde ve kuzeyde 53. Cadde'ye kadar uzanan bir alan olup Manhattan'ın Midtown bölgesinin batı kesimine denk gelir.

Amerika Times Meydanı Canlı izle


Mekke Canlı izle , Mekke'den canlı yayın yapan kameraların görüntülerini kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.

Mekke Canlı izle


İzmir Saat Kulesi Mobese Kameraları Canlı İzlemektesiniz.
Canlı Mobese görüntüleri sayesinde İzmir Saat Kulesi'ni gece gündüz kesintisiz olarak canlı izleyebilirsiniz.

İzmir Saat Kulesi, İzmir'in Konak ilçesinde , aynı isimli meydanda bulunan tarihi eser. Saatin kurulma nedeni eskiden saatlerin pahalı olmasıdır.

II. Abdülhamit'in (hükümdarlığı:1876-1909) tahta çıkışının 25. yılı için 1901'de Sadrazam Mehmet Said Paşa tarafından Alman Konsolosluk binasını yapan mimar Raymond Charles Péré yaptırılan kule 25 metre boyunda olup, dairesel esas etrafında dört çeşmesi vardır ve kolonlar Kuzey Afrika temasını esinlendirir. Kulenin saati Alman İmparatoru II. Wilhelm'in (hükümdarlığı:1888-1918) hediyesidir

Kulenin üzerindeki Osmanlı tuğrası ve Osmanlı'ya ait işaretler daha sonra kaldırılmıştır. Verilmek istenen mesaj sanatın genç cumhuriyet ile başladığı hissini vermektir.

İzmir Saat Kulesi Canlı İzle


İzmir Gümrük Mobese Kameraları Canlı İzlemektesiniz.
Güzel şehrimiz İzmir'in güzel bir köşesi olan Gümrük'e ait canlı yayın İzmir Büyük Şehir Belediyesi tarafından sağlanmaktadır.
İzmir'i Canlı İzleme imkanı sunduğu için belediyemize teşekkür ederiz.

İzmir Gümrük Canlı İzle

İzmir Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka İskele Meydanı Canlı Mobese Kamerası İzle 
İzmir'in en güzel ilçelerinden Karşıyaka'yı gece gündüz 24/saat canlı olarak izleyebilirsiniz.
 Tam ekran izlemek için görüntünün üstüne çift tıklayın...

Karşıyaka Mobese Kamerası Canlı İzle


Konak Meydanı İskelesi Mobese Kamerası Canlı İzle
Konak, İzmir Büyükşehir sınırları içerisinde yer alan merkez ilçedir. Kuzeyinde İzmir Körfezi ve Bayraklı, doğusunda Bornova, güneyinde Karabağlar ve batısında Balçova ilçeleri bulunmaktadır.Sitemizden 7/24 kesintisiz izleyebilirsiniz.

Konak Meydanı Mobese Kamerası Canlı İzle

İzmir İskele Mobese Kameraları Canlı İzlemektesiniz.
İzmir'in en güzel köşelerinden birisi olan İskele'yi Canlı Mobese Kameraları aracılığı ile gece gündüz kesintisiz izleme imkanına sahipsiziniz.İskele Canlı Mobese görüntüleri İzmir Büyük Şehir Belediyesi tarafından sağlanmaktadır.

İzmir İskele Canlı İzle


Denizli Belediyesi'nin mobese kamerasından Çınar Meydanı'nı canlı olarak izliyorsunuz. 7/24 gece gündüz kesintisiz yayın yapan kamera görüntüsünü tam ekran yapmak için ekrana çift tıklayın.

Denizli Çınar Meydanı Mobese Kamerası Canlı İzle


Denizli Çamlık Mobese Kamerası Canlı İzle
Denizli ilimizin en güzel alanlarından biri olan Çamlık bölgesini canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.Keyifli izlemeler :)

Denizli Çamlık Mobese Kamerası Canlı İzle


Bursa ilimizdeki Mobese Kamera görüntüleri halka açık olmadığı için sitemizden izletmemiz mümkün değil.
Dilerseniz Bursa Mobese Kameraları tarafından çekilmiş görüntülerin yer aldığı videomuzu izleyebilirsiniz.

Mobese Kameralarına yansıyan görüntülerde dikkatsiz sürücülerin sebep olduğu kazalar görülüyor.

Bursa Uydu Kameralarından Gezebilirsiniz.

Bursa Mobese Kameraları Canlı İzle

Bolu'da Sokak Ortasında Yarı Çıplak Dasn Eden Adam 
Bolu'da cadde ortasında yarı çıplak şekilde dans eden adam mobese kamerasına yakalandı..

Bolu'da Sokak'ta Yarı Çığlak Dans Eden Adam


Bilecik ilimize ait Mobese Kameraları Canlı Yayını bulunmamaktadır.  Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü haber merkezi içerisinde oluşturulan sistem halka açık yayın yapmamaktadır.  Bilecik 'i uydu haritasından gezebilirsiniz.Harita üzerinde çift tıklayarak gezdiğiniz yerleri yakından izleme imkanına sahpsiniz.


Bilecik Uydu Haritasından Görüntülü İzleyin.

Bilecik Mobese Kameraları Canlı İzle



Balıkesir ilimize ait Mobese Kameraları Canlı Yayını bulunmamaktadır.
Balıkesir'i uydu haritasından gezebilirsiniz.Harita üzerinde çift tıklayarak gezdiğiniz yerleri yakından izleme imkanına sahpsiniz.

Balıkesir Uydu Haritasından Görüntülü İzleyin.

Balıkesir Mobese Kameraları Canlı İzle



Ağrı ilimize ait Canlı Mobese Kameraları bulunmamaktadır.Dilerseniz Ağrı'yı uydu görüntüleriyle gezebilirsiniz.

Ağrı Mobese Kameraları Canlı İzle

Aydın ilimize ait Mobese Kameraları Canlı Yayını bulunmamaktadır.Dilerseniz Aydın Belediyesi tarafından oluşturulmuş ve Aydın'ın önemli yerlerini tanıtan 360 derecelik sanal turla Aydın'ı gezip izleyebilirsiniz.

Aydın Sanal Turu Yapmak İçin Tıklayın !

Aydın ilimizi uydu haritası ilede gezebilir ve izleyebilirsiniz.

Aydın Mobese Kameraları Canlı İzle

Artvin ilimize ait Canlı Mobese Kameraları yayını bulunmamaktadır.Dilerseniz Artvin Belediyesi tarafından hazırlanan 360derece sanal Artvin turu yapabilisiniz.

Artvin 360 Derece Sanal Tur Yapmak İçin Tıklayın !

Artvin'i Uydu görüntüleriyle gezmek için aşağıdaki haritayı kullanabilirsiniz.

Artvin Mobese Kameraları Canlı İzle


Alanya Sahil Mobese Kamerası Canlı İzle
Alanya, önceki adıyla Alaiye, Türkiye'nin Akdeniz Bölgesi'deki Antalya iline bağlı bir turizm ilçesidir.Alanya'nın sahilini üstteki kameradan izleyebilirsiniz.

Alanya Sahil Mobese Kamerası Canlı İzle

Amasya İlimize Ait Mobese Kameraları Canlı İzliyorsunuz. Görüntüler Amasya Kralkaya Mezarları'na aittir.Kesintisiz olarak Kameraları Canlı İzleme imkanı vardır.İyi seyirler dileriz.

Amasya Mobese Kameraları Canlı İzle


Afyonkarahisar ilimize ait Canlı Mobese Kameraları görüntüsü bulunmamaktadır. Afyonkarahisar Tanıtım Videosu ile ilimizin özelliklerini ve güzelliklerini bir parçada olsa size izletmek istedik.

Afyonkarahisar Mobese Kameraları Canlı İzle

Adıyaman İlimize Ait Canlı Mobese Kameraları bulunmamaktadır. Adıyaman tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Adıyaman Mobese Kameralarına Yansıyan Kaza Görüntüleri Videosunu İzle:
Videoda şiddet ve kan görüntüleri yoktur !!!
Adıyaman ilimize ait halka açık mobese kameraları canlı yayını bulunmamaktadır.Uydu haritası üzerinden Adıyaman ilimizde gezinti yapabilirsiniz.

Adıyaman Mobese Kameraları Canlı İzle


Adana ilimize ait halka açık mobese kameraları yayını bulunmamaktadır.Adana uydu görüntüleri üzerinden gezinti yapabilirsiniz.

Adana Büyük Şehir Belediyesinin hazırlamış olduğu 360 derece Adana sanal turu yapmak için buraya tıklayın...

Adana Mobese Kameraları Canlı İzle


Adana Mobese Kamaraları Trafik Kazaları İzle
Adana Mobese Kameraları Trafik Kazaları İzle

Adana'da dikkatsiz sürücülerin karıştığı maddi hasarlı  trafik kazaları.

Not: Görüntülerde sakıncalı içerik yoktur. Kan va yaralı insan görünmemektedir.

Adana Mobese Kameraları Trafik Kazaları İzle

Üsküdar Salacak Mobese Kamerası Canlı İzle
Salacak İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar ilçesi sınırlarında yer alan Şemsipaşa ile Harem arasında, Kızkulesi’nin karşısında bulunan kıyı ve arkasındaki tepenin bulunduğu semtin adıdır. Ayrıca Marmaray projesi çalışmalarının bir kısmı burada sürmektedir.





Üsküdar Salacak Mobese Kamerası Canlı İzle

Eminönü, İstanbul'un bir semtidir. Tarihî yarımada olarak bilinen kısmında yer alır. Kuzeyden Haliç, güneyden Marmara Denizi, doğudan İstanbul Boğazı ile çevrilidir. 7 Mart 2008 tarihine kadar ilçe belediyesi olan Eminönü bu tarihte kabul edilen kanunla Fatih ilçesine bağlanmıştır.[1]

Bütünüyle İstanbul kentinin tarihi çekirdeği olan sur içinde yer alır ve merkezi alanın en canlı bölgelerinden birini oluşturur. Osmanlı döneminde Deniz Gümrüğü ve Gümrük Eminliğinin burada bulunması sebebiyle Eminönü adını almış, Fatih ilçesiyle birlikte cumhuriyetin ilk yıllarında İstanbul'un merkezi ilçesi olmuştur. İlçe olduğu dönemde yüzölçümü bakımından Adalar'ın ardından İstanbul en küçük ilçesiydi.

Nüfusu 1955 yılına kadar artmaya devam eden Eminönü'nün önemli semtleri, zamanla konut alanı olmaktan çıkıp, ticaret bölgesine dönüşünce, nüfus da azalma sürecine girmiştir. 1990 yılında 83.444 olan nüfusu, son nüfus sayımında 55.548 olarak tespit edilmiştir. Yüzölçümü 5 km²'dir.Toplam 33 mahalleden oluşmaktadır.

İstanbul’un Haliç girişinde, kentin kurulduğundan bugüne var olan limanın, Sirkeci’yle birlikte önemli bir bölümünü Eminönü semti oluşturmaktadır. Kent yaşamının önemli bir odağı olduğu kadar, dünyanın en önemli limanlarından birinin merkezi olan bu semt, Unkapanı yolu üzerinde yer alan İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin Eminönü Kampüsü'nden başlayıp İstanbul Ticaret Odası’nın binası ile devam eden ve Sirkeci'ye kadar uzanan kıyı şeridi ve onun hemen arkasındaki çarşı bölgesini kapsamaktadır.

Emin Önü Canlı İzle Mobese Kameraları

Taksim Meydanını Mobese Kamerasından Canlı Olarak İzliyorsunuz!
Taksim Meydanı'nı ayağınıza getirdik! İstanbul'un en işlek ve en tanınmış meydanlarından biri olan Taksim Meydanı'nı İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin mobese kamerasından canlı olarak izliyorsunuz.



Taksim Meydanı Mobese Kameraları Canlı İzle

Kadıköy Mobese Kamerası Canlı İzle
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Mobese Kamerasını canlı olarak izliyorsunuz.


Kadıköy Mobese Kamerası Canlı İzle

İstiklal Caddesi Mobese Kamerası Canlı İzle 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mobese Kamerasın İstiklal Caddesini canlı olarak izliyorsunuz. 7/24 Gece Gündüz yayın yapan mobese kamerasını tam ekran izlemek için görüntüye çift tıklayın... -->


İstiklal Caddesi Mobese Kamerası Canlı İzle

Ulus Parkı Mobese Kamerası Canlı İzle Ulus Parkı İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Ulus semtinde yer alan bir parktır.7/24 Kesintisiz Şekilde Web Sitemizden İzleyebilirsiniz.




Ulus Parkı Mobese Kamerası Canlı İzle

Miniatürk Mobese Kamerası Canlı İzle
Miniatürk ya da Minyatür Türkiye Park, Türkiye'deki çeşitli yapıtların maketlerinin sergilendiği 60.000 metrekareyle dünyanın en geniş alana kurulmuş minyatür parkıdır.




Miniatürk Mobese Kamerası Canlı İzle



Eskişehir ilimize ait Mobese Kameraları Canlı Yayını bulunmamaktadır.
Eskişehir MOBESE merkezi İl Emniyet Müdürlüğü tarafında 150 kamera ile yönetiliyor.  

Eskişehir 'i uydu haritasından gezebilirsiniz.Harita üzerinde çift tıklayarak gezdiğiniz yerleri yakından izleme imkanına sahpsiniz.

Eskişehir Uydu Haritasından Görüntülü İzleyin.

Eskişehir Mobese Kameraları Canlı İzle



Niğde ilimize ait Mobese Kameraları Canlı Yayını bulunmamaktadır. Üstteki videodan Niğde'de meydana gelen trafik kazalarıı izleyebilirsiniz.
Niğde MOBESE merkezi İl Emniyet Müdürlüğü tarafında yönetiliyor.  

Niğde 'i uydu haritasından gezebilirsiniz.Harita üzerinde çift tıklayarak gezdiğiniz yerleri yakından izleme imkanına sahpsiniz.

Niğde Uydu Haritasından Görüntülü İzleyin.

Daha Büyük Görüntüle

Niğde Mobese Kameraları Canlı İzle

İstabul 2013 Yılbaşı Kutlaması



Sivas ilimize ait Mobese Kameraları Canlı Yayını bulunmamaktadır.
Sivas MOBESE merkezi İl Emniyet Müdürlüğü tarafında 150 kamera ile yönetiliyor.  

Sivas 'i uydu haritasından gezebilirsiniz.Harita üzerinde çift tıklayarak gezdiğiniz yerleri yakından izleme imkanına sahpsiniz.

Sivas Uydu Haritasından Görüntülü İzleyin.

Sivas Mobese Kameraları Canlı İzle